За даними відомства, вчора, 28 серпня, о 18:35 в Дніпровський відділ поліції надійшло повідомлення про те, що заміновано греблю Дніпрогес.

Невідомий повідомив про замінування греблі.

Невідомий повідомив поліції, що Дніпрогес заміновано. Греблю ретельно оглянули фахівці з собаками, але нічого небезпечного не знайшли, повідомляють в ГУ Нацполиции у Запорізькій області.

У поліції встановили особу "мінера". Ним виявився 29-річний чоловік з Приазовського району області. Він затримали в рамках кримінального провадження, відкритого за ч. 1 ст. 259 (завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об'єктів власності) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до шести років позбавлення волі.

В поліції затримали мінера дуже оперативно.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще