Двоє хлопців бавилися біля трансформаторної будки. Двері в неї була відкриті і один з хлопців вирішив пожартувати над своїм другом, замкнувши його всередині. Незабаром дітям стало не до жартів, так як самостійно відкрити двері, вони вже не змогли і тоді потерпілому довелося перелазити самостійно. У цей момент його і вдарило струмом. Хлопчик пропустив через себе шість тисяч вольт. Від удару він відразу ж втратив свідомість.

Постраждалий хлопчик знаходиться в реанімації.

На місце прибули медики, які його госпіталізували.

Дитині належить операція з пересадки шкіри.

Сьогодні Микиту перевели з реанімації в 5-у міську лікарню, його стан стабілізувався. Тепер хлопчикові належить перенести кілька операцій, у тому числі з пересадки шкіри на спині, також його чекає довга реабілітація.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Нагадаємо, що на Львівщині правоохоронці розслідують справу про придбання шкльних меблів за завищеними цінами.

Як повідомляв Знай.иа в Україну прийшло сильне похолодання, яке відчується в середу майже у всіх областях.

Знай.иа писав, що Національна комісія з питань регулювання зв'язку та інформатизації на засіданні у вівторок, 3 вересня, затвердила підвищення граничних тарифів на поштовий зв'язок.