Нещодавно у мережі оприлюднили відео, на кадрих якого чітко видно, як група підлітків закидує собачий притулок камінням. При цьому банда неповнолітніх не відмовляє собі у розпиванні сприртних напоїв та цкуванні літніх людей.

За словами волонтерки, після оприлюднення інформації про школярів-хуліганів, з нею зв'язалася адміністрація школи, навіть приходили в гості, де по відео швидко вирахували юних бешкетників.

"Після моєї інформації про неадекватну поведінку учнів 5 школи, була бурхлива полеміка в коментарях… Яке ж було моє здивування, коли мені зателефонувала директор школи, пообіцяла розібратися в інциденті", - пише жінка.

Авторка розповідає, що наступного дня до неї навідались вчителі на чолі з заступником директора. Завдяки швидкій реакції з боку школи шкідників вдалось вичислити доволі швидко.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

"Звичайно, що батьки просили вибачення за своїх діток, підлітки каялися, що ніколи так більше робити не будуть (принаймні, де є камери спостереження). Я, звичайно, на них зла не тримаю, ніяких матеріальних претензій не виставляю. Може, для цих дітей справді буде урок, який вони запам'ятають на все життя", - закінчує жителька Запоріжжя.

Нагадаємо, що в одеській школі 26, що на Старопортофранківській, днями стався неприємний інцидент.

Як повідомляв Знай.иа в Кирилівці ураган вирішив налякати відпочиваючих: шторм змиває пляжі і заважає відпочиваючим насолодитися оксамитовим сезоном.

Знай.иа писав, що у Києві шукають злочинців, які вчинили розбійні напади на ювелірні салони в 2018-2019 роках.