Чоловік впав під час риболовлі. Потонулого шукали більше доби, знайшли недалеко від берега. Подія трапилася в районі 3 причалу в Заводському районі ще в неділю.

34-річного чоловіка шукала ціла бригада рятувальників, але з-за високої хвилі роботи були припинені – повідомляють у ГУ ДСНС міста Запоріжжя.

Чоловіка шукали практично два дні.

Після рятувальником вдалося знайти тіло чоловіка на відстані 10 метрів від берега. На сьогоднішній момент причину смерті встановлюють судмедексперти.

Рибалки знайшли в 10 метрах від берега.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Нагадаємо, водій харківського маршрутного таксі став "героєм" відео в соціальних мережах, після того, як не пропустив машину рятувальників.

Як повідомляв Знай.иа в 2019 році змінили правила отримання водійських посвідчень і їх термін придатності. Права міжнародного зразка отримали не тільки колір, але й змінили правила отримання.

Знай.иа писав, що Президент України Володимир Зеленський підписав більшу частину законопроектів, які були прийняті новообраною Радою IX скликання.