Стало відомо про те, що депутати обласної ради у Запоріжжі показали, як порушуються карантинні заходи на власному прикладі.

Таким чином, повідомляється, що в четвер, 11 червня, пройшло 37 позачергове засідання Запорізької обласної ради. В залі зібралося близько 65 депутатів, які, навіть не думали виконувати всі правила карантинних заходів.

Пока Минздрав рассуждает об ужесточении карантина, на сессии областного совета сложно найти человека в маске. Хотя...

Geplaatst door Василенко Богдан op Donderdag 11 juni 2020

Місцевий журналіст, Богдан Василенко опублікував гнівний пост на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook, де повідомив, що мало хто з присутніх одягав захисні маски. І при цьому, не можна не відзначити, що потрібна дистанція також була порушена.

Популярні новини зараз
Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається" Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня
Показати ще

У той же час, в Україні було зафіксовано рекордну кількість заражень за добу, 689. Таких показників не було навіть піковий час епідемії.

Варто відзначити, що незважаючи на те, що з кожним днем в Україні пом'якшують карантин, деякі правила залишаються незмінними. А саме, потрібно обов'язково носити маски, особливо в приміщеннях, а також, дотримуватися дистанції, яка складає півтора метри на всі боки.

Якщо всі місцеві жителі будуть дотримуватися прикладу депутатів, тоді ситуація з вірусом не піде нікуди, і карантин не лише продовжено, але й посилять. Тому, варто більш серйозно ставитися до цього питання, і не подавати поганий приклад.

Нагадаємо, українцям показали потенційних вбивць на дорогах, Геращенко опублікував список порушників. Антон Геращенко оприлюднив номерні знаки водіїв-порушників

Як повідомляв портал "Знай.іа", в США невідомий чоловік на автомобілі в'їхав у натовп протестувальників, не обійшлося без стрілянини

Також Знай.іа", на Донбасі частково відновлять роботу пунктів пропуску, кому дозволять перетинати лінію розмежування. У районі ООС частково відновлюється робота КПВВ