Стало відомо про те, що на одному з курортів Запоріжжя пропало троє дітей. Поліція приєдналася до пошуків.

Таким чином, повідомляється, що на вихідних, які тривали цілих три дні, люди масово вирушили відпочивати на курорти Запорізької області. Дорослі разом з дітьми купалися, засмагали, і просто відпочивали.

Але, без пригод, як завжди, не обійшлося. Наприклад, курортної Кирилівці поліцейські шукали дітей три рази.

У Запоріжжі пропало троє дітей, фото: Національна поліція

Спочатку у пари з міста Дніпро пропав п'ятирічний син. Поки співробітники правоохоронних органів намагалися розшукати його, інші відпочивальники вже повідомили про те, що знайшли його.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Ще одного 5-річного хлопчика розшукали співробітники поліції. Батьки спочатку намагалися знайти зниклого малюка самостійно, але потім звернулися за допомогою до правоохоронцям.

А також на Федотовій косі втратила батьків шестирічна дівчинка. Поліцейським знадобився одну годину, щоб знайти її.

При цьому, повідомляється, що правопорушень, а також злочинів відносно малолітніх дітей не відбувалося. Батькам приготували адміністративні протоколи, а також провели бесіду.

Про це пише відділ комунікації поліції Запорізької області.

Варто відзначити, що, на щастя, ніхто з дітей не постраждав, і все закінчилося благополучно.

Нагадаємо, Знай писав, що київські поліцейський зупинили дитини, який їхав на велосипеді по жвавій трасі без доросліх. Хлопчик відправився до бабусі з Києва в Житомирську область без відома мами.

Знай повідомляв, що на пиркарпатье поліція оголосила в розшук блакитнооку дівчину.

Нещодавно Знай передавав, що в Кривому Розі хлопчик втік в гості до бабусі, поки мама була зайнята.