Стало відомо про те, що в запорізькому парку до відпочиваючим змія приповзла. Будьте обережні.

Таким чином, повідомляється, що про це у популярній соціальній мережі Instagram повідомили городяни.

На території одного з найпопулярніших парків міста Запоріжжя «Дубовий гай» виявили змію. Городяни просто вирішили вибратися на невеликий пікнік. Розстелили покривало, розклали продукти, фрукти, і почали милуватися чудовим краєвидом, який стояв навколо.

У Запоріжжі в парку виявили велику змію, фото: Це Запоріжжя

В якийсь момент вони помітили, що разом з ними на покривалі відпочиває змія, причому, досить великого розміру.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми
Показати ще

Пізніше, змія вирішила приступити до полювання, і спіймала досить велику рибу. Це, як виявилося пізніше, по всій видимості був водяний вуж, який вирішив погрітися на сонечку.

Варто відзначити, що вони не отруйні, і абсолютно неагресивні, тому, для людини ніякої небезпеки не представляють.

Нагадаємо, що раніше стало відомо про те, що в Запорізькій області семирічний дитина потрапила до лікарні після укусу змії.

Таким чином, повідомляється, що даний інцидент стався в Якимівському районі міста. Семирічну дівчинку екстрено госпіталізували в лікарні після укусу змії.

Сталося це все у вівторок, 21 липня. Потерпіла проживає в селі Тернівка, що в Якимівському районі Запорізької області.

Тепер, семирічна дівчинка лежить в Акимівської районної лікарні, але, докладної інформації стосовно її самопочуття зараз немає. Вона повинна з'явитися трохи пізніше.

Нагадаємо, раніше у лісі біля села Пирятин, Жовква, знайшли мертвою 59-річну листоноші Галину Сумік з Добросина, яку шукали майже три тижні.

Як повідомляє портал «Знай.іа» Маленький українець потребує допомоги для перемоги над страшною хворобою.

«Знай.іа» писав, Чотирирічна українка з раком нирки потребує термінового лікування.