Стало відомо про те, що на запорізькому курорті поруч з міською радою пограбували дівчину.

Таким чином, повідомляється, що все це сталося в місті Бердянськ. Поліцейські затримали зловмисницю.

У прес-службі ГУНП говорять про те, що поблизу будівлі міської ради в Бердянську, у 29-річної жінки аферистка вихвалила телефон, і почала бігти в невідомому напрямку. Відповідно, через деякий час, в цей же день заяву в поліцію було написано.

Співробітники правоохоронних органів, які прибули на місце, почали опитувати свідків і простих очевидців злочину. На наступний Жень на одній з вулиць міста була затримана зловмисниця.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Всю виявилася молода дівчина з Вінницької області, 2001 року продовження. Прикрашений телефон вона вже встигла здати в ломбард.

На даний час за даним фактом відкрито кримінальне провадження. Слідчі готують клопотання про обрання запобіжного заходу у вигляді утримання під вартою.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що у Дніпропетровській області колишня мати-алкоголічка змогла повернути дітей у соціальної служби.

Як повідомляв портал Знай.иа, у місті Новомосковськ місцеві жителі виявили чоловіка, який крав білизну з балконів.

Також Знай.иа писав, що у Дніпрі чоловік напав на дівчинку-підлітка в ліфті, вдаривши її електрошокером.