Стало відомо про те, що в Запоріжжі за місяць було вкрадено 52 Домофони. Подробиці інциденту.

Таким чином, повідомляється, що співробітники правоохоронних органів із Запоріжжя зареєстрували протягом місяця 51 заяви. З початку поточного року їх було більше.

"З 1 липня 2020 року поліція зареєструвала 52 заяви та повідомлення про події, пов'язані з крадіжкою домофонів. З них 44 внесені до ЄРДР. Відкриті кримінальні справи", - прокоментували в ГУНП в Запорізькій області.

у Запоріжжі за місяць з під'їздів винесли 52 Домофони, фото: скріншот з відео

Про крадіжки почали повідомляти мешканці багатоповерхових будинків, які знаходяться на проспекті Соборному, вулиці Чумаченка, Гоголя, Гагаріна, бульвар Центральний.

Популярні новини зараз
Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Городяни говорять про те, що під'їзд постійно відкритий, в будинки заходять чужі люди, все ломить, зокрема ліфти. Тепер нічого залишати там не можна, так як точно поцуплять.

Збитки несуть всі через домофонних злодіїв: і мешканці, і компанії, які встановлюють домофони і ті, хто вдома обслуговує.

У поліції ця інформація була підтверджена, і співробітники заявили, що деякі із зловмисників вже були затримані. З початку року вкрали близько 125 lомофонів, і злодіям за це загрожує 8 років позбавлення волі.

Раніше повідомляли, продавці авто масово обманюють українців: навіть досвідчений водій може потрапити на" вудку " нової афери.

Як повідомляв Знай.иа, шахрай втерся в довіру до київського професора і розжився на дві квартири.

Знай.иа писав, "кришував ринки України і Росії", - в поліції розповіли, чим загрожує смерть злодія в законі Лоту Гулі.