Стало відомо про те, що на одному з курортів Запорізької області був помічений сильний шторм і дощ.

Таким чином, повідомляється, що незважаючи на те, що погода абсолютно не курортна, відпочиваючі продовжують купатися в морі. Про це повідомляє Інформаційний портал РИА-Мелітополь.

У Кирилівці зараз Оксамитовий сезон, проте погода стильно зіпсувалася. Море штормить, йде сильний дощ, але відпочиваючих це зовсім не зупиняє. Незважаючи на великі хвилі вони продовжують купатися.

Така погода була протягом усього дня. Однак, хвилюватися не варто, вже з цього тижня все налагодиться, і повітря прогріється до 29 градусів тепла.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо про погоду, котора буде в понеділок, 7 вересня. Практично на всій території України пануватиме помірна і приємна осінь. Легке Сонце зігріє українців на Хмельниччині та в Чернівецькій області, зате в Карпатах вже буде відчутно холодно.

Читайте Знай в Google News!

Про це повідомляє відомий синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці в facebook.

За словами синоптика, завтра там погода ускладниться дощами і похолоданням до +18+22 градусів.

У Києві понеділок обіцяє бути сухим і навіть спекотним, вдень до +28+30 градусів.

"Проте вже в ніч на вівторок по столиці пройде атмосферний фронт з дощами, який знизить денну температуру повітря до +20+22 градусів", - резюмує вона.

Нагадавши, прогноз погоди на понеділок, 7 вересня обіцяє бабине літо тільки кільком областям.

Як повідомляв портал Знай.ІА, погода в Україні залишатиметься літньою до середини вересня з окремими вторгненнями холодних повітряних мас.

Також портал Знай.ІА писав, що кліматологи б'ють на сполох: погода до кінця 2020 в Україні обернеться катастрофою.