Окупований Крим охопив сильний шторм і намело 30 сантиметрів снігу. Шалена стихія натворила лиха - майже повністю знищено прибережні дороги і кілька сталевих споруд. Біля Ялти через стихію затонуло судно.

Скріншот, кадр з відео

Страшний шторм в окупованому Криму наробив біди у селищі Приморське під Феодосією. У мережі з'явилося відео, на якому видно стихію, яка розгулялася.

"Хвилі омивають дорогу в Приморському, ускладнюють рух. А дана ситуація стала можливою після активного "благоустрою" адміністрацією пляжів. Викосили Траву, утримуючу пісок, будок на пляжах понатикали. Коли сильний вітер, то пісочні бархани – на дорозі, а коли сильний шторм, то море на дорозі", - розповів місцевий житель.

Популярні новини зараз
Закочуйте рукави – ще доведеться попрацювати: кого з українців не відпустять на пенсію у 2024 році Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Тим часом, проїзд на плато Ай-Петрі закритий, а інші гірські дороги знаходяться у жахливому стані і практично непридатні для пересування автомобілями з-за сильних снігопадів. Відзначається, що в гірській місцевості сильний шквальний вітер, снігопад посилюється і вже намело більше 30 см снігу.