В Європі в результаті ураганних вітрів та сильних дощів, які пройшли в ряді країн, щонайменше загинуло 7 осіб. Постраждалі внаслідок негоди є в Швеції, Великобританії, Польщі, Словенії, Німеччини та Чехії.

На півдні Німеччини і Австрії дороги та залізничні колії блокують повалені дерева. У вівторок, 11 лютого до австрійського міста Зальцбург прийшла негода. Більше 400 пожежників годинником працювали над тим, щоб очистити дороги та автомобілі від повалених дерев. Постраждалих в результаті немає.

Штормове попередження, фото: fanpage.it
Штормове попередження, фото: fanpage.it

У понеділок, 10 лютого, німецький залізничний оператор зупинив рух поїздів на довгі дистанції. У вівторок він оголосив про відновлення здебільшого перевезень. Це не стосується поїздів у південних регіонах, де продовжує бушувати сильний вітер.

Школи, закриті в понеділок, відновили роботу у всіх регіонах країни у вівторок.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

В метеослужбі Німеччині оголосили, що епіцентр шторму перемістився на південний схід, однак зберігається у значної частини країни.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, руйнівні повені в країні забрали життя 63 людей та залишили без даху над головою 30 тисяч жителів.

Як повідомляв Знай. ua, біля берегів США зник український моряк дружина благає про допомогу.

Також Знай. ua писав, що кліматологи стривожили прогнозом на 5 років.