Філіппіни зуміли пережити сильний шторм, від якого постраждало багато людей людей. Через нього 22 людини загинули.

Передає AFP.

У неділю від шторму, що обрушився у вихідні на центральні філіппінські острови, загинули 22 людини, - зазначає агентство.

Стихія накрила центральні філіппінські острови.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Більшість зруйнованих районів все ще знаходиться під водою. Ми відправляємо військових і гумові човни для порятунку сімей. У деяких районах повені досягли дахів будинків, - говорить Клаудіо Юкот, голова відділу ситуацію голова відділу цивільної оборони регіону Бікол

Нагадаємо, В Італії прокинувся вулкан Етна і здригнулась земля: кількість постраждалих постійно зростає

На Сицилії (Італія) кількість постраждалих в результаті потужного землетрясения досягла тридцяти осіб. Про це повідомляє Reuters.

"Землетрус магнітудою 4,8 стався в області на північ від Катанні на схилах гори Етна на Сицилії вранці в середу, заподіявши шкоди будівлям і поранивши близько 30 осіб", - йдеться в повідомленні.

Уточнюється, що люди отримали поранення під час падіння кладки, коли тікали з дому. Після виверження Етни приблизно десять осіб були госпіталізовані, при цьому, на щастя, травми не були серйозними.

Як раніше повідомляв "Знай.ua" Смертоносне цунамі збирає кривавий урожай: сотні загиблих, тисячі постраждалих, рятувальники готуються до нового удару

Смертоносна стихія продовжує збирати свій кривавий урожай. Так, в багатостраждальній Індонезії кількість жертв потужного цунамі зросла до 429 осіб. Про це стало відомо завдяки повідомленням представника місцевого Національного агентства з запобіганню стихійних лих Сутопа Нугрохо, пише CNBC Indonesia.

Також відомо, що в даний момент є інформація про 1485 постраждалих. При цьому, близько 160 чоловік числяться як зниклі без вести. За інформацією Нугрохо, близько 16 тисяч чоловік вимушено покинули свої житла.

Також "Знай.uа" писав про те, що Популярний курорт перетворився на диявольський котел: українців попередили про найстрашнішому

Зовнішньополітичне відомство України рекомендує українцям трохи почекати з візитами в райони Індонезії, які постраждали від руйнівного цунами.