Стало відомо про те, що мер міста Запоріжжя звернув увагу на проблему з екологією в місті. Терміново потрібно вирішувати.

Таким чином, повідомляється, що Запорізький мер висловив про стан повітря: "Мені набридло постійно витирати пил з підвіконня" - говорить він.

Тому, міський голова Володимир Буряк вирішив провести зустріч з представниками великих промислових підприємств. Головне питання порядку денного-якість повітря в місті.

Жителі міста Запоріжжя постійно скаржаться на стан атмосферного повітря. Справи з цим йдуть дуже погано.

Популярні новини зараз
"Війна в Україні завершиться несподівано" – пророцтво монаха з гори Афон Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..."
Показати ще

Наприклад, більшість скарг надходить щодо Абразивного комбінату. Володимир Буряк говорить про те, що він сам живе на проспекті, і йому чесно кажучи набридло постійно витирати пил з підвіконня.

Саме тому, щоб негайно вирішити цю проблему, міський голова запропонував промисловим підприємствам протягом двох тижнів розробити низку заходів, які сприятимуть покращенню стану навколишнього середовища в місті.

Нагадаємо, раніше у Борисполі вулиця після зливи перетворилася на болото: "Кому грязьову ванну?".

Як повідомляв портал "Знай.иа", у Києві гарячу воду зливають прямо в озері:"її занадто багато".

Крім того, внаслідок прориву теплотраси Ставки в Голосіївському парку в столиці наповнилися окропом з дивним запахом.