У Запорізькій області в річці виявили тіло зниклої безвісти жінки. Про подробиці події повідомляє прес-служба ДСНС у Запорізькій області, а також місцеве управління Національної поліції.

Читайте Знай в Google News!

Повідомляється, що близько 17:00 в п'ятницю, 2 жовтня, в річці Конка поблизу села Преображенка Оріхівського району, було виявлено тіло 65-річної жінки. Як з'ясувалося, загиблу розшукували більше двох тижнів, проте ні квадрокоптери, ні пошукові загони не змогли її знайти. Як повідомляли в поліції, у жінки були проблеми з пам'яттю.

Рятувальники направили тіло загиблої на судово-медичну експертизу та передали інформацію правоохоронним органам. Поліція встановила, що на тілі жінки не було виявлено ознак насильницької смерті.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

За даним фактом було порушено кримінальне провадження згідно частини 1 статті 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Проводиться розслідування.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що запоріжанка, яка стала жертвою замаху свого колишнього чоловіка, звернулася до громадськості з благанням про справедливе покарання її кривдника.

Як повідомляв портал Знай.иа, у Запорізькій області маленька дитина підпалила квартиру. У нього в руках були сірники.

Також Знай.иа писав, що у Запорізькій області карета швидкої допомоги застрягла в багнюці, поки їхали на виклик.