Стало відомо про те, що місцевий глава Запоріжжя знову не дає відповіді стосовно відкриття нового терміналу аеропорту.

Таким чином, повідомляється, що новий термінал планують відкрити найближчим часом. Таку думку озвучують вже останні півроку. Але, коли саме відбудеться грандіозне відкриття-ніхто не знає.

Знаю, що запоріжці та гості міста вже чекають, коли зможуть літати з нового терміналу Міжнародного аеропорту...

Geplaatst door Владимир Буряк. Официальная страница городского головы Запорожья op Donderdag 8 oktober 2020

Місцевий очільник написав черговий пост на свою й сторінці у соціальних мережах про новий термінал у Запоріжжі, однак, знову не назвав дату відкриття. Цього чекають вже Чи не всі жителя міста, але, зробити це неможливо, так як не готові всі потрібні документи.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Побудували його ще в минулому році, але, з певних причин він досі не працює. Але, через що саме, мер Володимир Буряк досі не розповів.

Термінал планують все таки відкрити до кінця цього року, а місцевий очільник не втрачає надію, що станеться це вже Цього місяця.

Багато хто навіть думає, що відкриють аеропорт за кілька днів до виборів, щоб набрати на них потрібну кількість голосів, і залишитися на посаді.

Нагадавши, Євросоюз відкриває кордони, але українці рано раділи.

Як повідомляв Знай.иа, Польща скасувала авіарейси з України, скільки ще заробітчанам доведеться сидіти вдома.

Знай.иа писав, заробітчан заманюють неймовірною вигодою-на що пішла Польща заради українців.