Стало відомо про те, що в шахрайки із Запоріжжя вкрали у пенсіонерки 150 тисяч гривень. Що про це відомо.

Таким чином, повідомляється, що в понеділок 12 жовтня, шахрайки обікрали 89-річну пенсіонерку. Вони обдурили її приблизно на 150 тисяч гривень.

А для того, щоб вчинити злочин, вони використовували вже звичну схему обману.

Повідомили про даний інцидент у прес-службі обласного управління поліції. За їх інформацією, шахраї зайшли в квартиру за адресою Новгородської. Вони представилися співробітниками комунального підприємства, і прийшли для того, щоб перевірити лічильники. Це стандартна схема, яка популярна в цей час року.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Після того, як вони покинули її будинок, пенсіонерка помітила, що у неї пропало 50 тисяч гривень, і ще чотири тисячі доларів. Загальна сума пропажі склала близько 150 тисяч гривень.

Пенсіонерка звернулася до поліції, де відкрили справу за фактом крадіжки. Наразі поліцейські розшукують шахрайок. До того ж вони нагадують про необхідність перевіряти у контролерів посвідчення.

Раніше портал " Знай.ІА " писав про те, що На Буковині затоплені селяни отримали "дірку від бублика" замість мільйонів Зеленського-вода знищила все

Також портал " Знай.ІА " писав, що Киянка стала жертвою жорстокого нападу в ліфті- " вдарив в обличчя і поставив на коліна"

Також портал " Знай.ІА " писав, що У Тернополі злодій обчистив сироту і зловив миттєву карму-як у бойовику