Один із районів Запоріжжя, в якому переважають будинки приватного сектору, поступово перетворюється на гігантське сміттєзвалище - люди викидають непотріб просто неба, аби не платити за вивіз комунальникам.

Читайте Знай в Google News!

Про це повідомляє "ZаБор" та публікує шокуючі кадри з місця.

Околиці Запоріжжя, фото джерела

Люди викидають сміття за лічені метри від будинків

Популярні новини зараз
Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

"Нелюди перетворили стежку від ДД на Шевченківський на звалище, стежка засипана, проходу немає. Як боротися з цим? Як покарати що б зрозуміли?", - йдеться у підписі під фото.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Знай писав, що Дмитро Комаров розповів, чим українці відрізняються від жителів країн Європейського Союзу.

Також Знай повідомляв, що у Тернополі містяни перетворили подвір'я багатоповерхівки на сміттєзвалище. Мешканці приватного сектору вирішили, що за вивезення сміття та відходів можна не платити, а продукти своєї життєдіяльності можна підкласти в контейнери та майданчики багатоповерхових будинків.

Нещодавно Знай передавав, що на Тернопільщині еко-активісти зафіксували самоуправство та свинство співробітників лісгоспу. У Збаразькому районі в лісі було виявлено місце, де лісгосп пиляв дерева і розчищав сухі гілки. При цьому після себе вони залишили сміттєзвалище. Все це було зафіксовано на фото і відео і викладено в мережу.