В Одесі копи оперативно затримали зловмисниць, які обікрали жінку з двома малесенькими дітьми.

Про це повідомили у пресслужбі поліції Одеської області.

Злодійки викрали з рюкзака молодої одеситки паспорт і гроші, коли та поверталася з синами трьох та півтора років додому з прогулянки.

фото: Національна поліція
фото: Національна поліція

Постраждала одразу звернулася по допомогу до правоохоронців. Жінок майже миттєво знайшли та затримали співробітники оперативно-пошукового відділу управління карного розшуку ГУНП, які відпрацьовували території Приморського району, де сталася подія.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

фото: Національна поліція
фото: Національна поліція

Затримані виявилися приїжджими з Закарпатської області віком 36-ти та 15-ти років. Поліцейські вилучили у них викрадене майно та повернули законній власниці.

фото: Національна поліція
фото: Національна поліція

"Фігуранткам інкримінують вчинення злочину, передбаченого ч.2 ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. За скоєне їм загрожує до п'яти років позбавлення волі", - зазначив т.в.о. начальника слідчого відділу Приморського ВП Андрій Мащенко.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше У Києві схопили банду ромської національності, ні краплі совісті: "Я не краду, я гуляю"

Як повідомляє портал «Знай.uа» У Києві нахабні злодійки ромської національності поцупили у жінки паспорт: ржуть на камеру

Також «Знай.uа» писав, що У Львові банда ромської національності "роздягнула" жінку посеред вулиці - "Самі винні"