У Закарпатській області підрозділи ДСНС ліквідували пожежу у виробничій будівлі на території ПАТ Мукачівської лижної фабрики «Тиса».

У ДСНС України повідомили, що 12 жовтня о 02 год. 00 хв. у м. Мукачево на території ПАТ Мукачівська лижна фабрика «Тиса» в одноповерховій будівлі виробничого цеху з складським приміщенням (загальна площа 20 тис. м.кв) виникла пожежа даху.

О 04 год. 55 хв. підрозділами ДСНС пожежу локалізовано на площі 9 тис. м.кв.

Завдяки рішучим та оперативним діям пожежних підрозділів ДСНС не допущено розповсюдження вогню на склад та виробничий цех.

О 8 год 35 хв. пожежу ліквідовано.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Жертв та постраждалих немає.

До гасіння було залучено 127 чоловік та 17 одиниць техніки, з них від ДСНС 111 чоловік особового складу та 13 одиниць техніки.

На місці працювала оперативна група ДСНС України в Закарпатській області.

Як повідомляє Mukachevo.net, “у Мукачеві згорів цех відомої фабрики “Фішер”.

ТОВ «Фішер Україна» – офіційний представник відомого бренда австрійського лижного спорядження FISCHER в Україні. Виробничі потужності знаходиться в Ріді (Австрія) і Мукачево (Україна) – СП Фішер Мукачево.

Згорілий цех Фішера

Geplaatst door Mukachevo.net op Zondag 11 oktober 2020

У Мукачеві згорів цех відомої фабрики Фішер

Geplaatst door Mukachevo.net op Zondag 11 oktober 2020

Раніше портал Знай.uа писав про те, що запоріжанка мало не спалила квартиру через пельмені. в Запоріжжі господиня залишила на плиті варитися пельмені, а сама вийшла з дому.

Також портал Знай.uа писав, що тернополяни гасили пожежу від блискавки самотужки – рятувальники застрягли в багнюці. Рятувальники не змогли дістатися до місця пожежі.

Портал Знай.uа писав, що експерти б'ють тривогу: Україна в "COVID-19-пожежі" – під лікарнями черги "Швидких"