Чотири лебеді оселилися цього року в річці Уж. Гуляючи головною набережною міста можна спуститися безпосередньо до річки й побачити впритул білих птахів.

Туристи та й самі ужгородці порівнюють Ужгород з Прагою. Хоча там лебедів набагато більше, але місто над Ужем також має своїх пернатих, які вже облюбували головну річку міста.

Світлини у мережі фейсбук опублікували користувачі.

Лебеді, фото з фейсбук
Лебеді, фото з фейсбук

Лебеді, фото з фейсбук
Лебеді, фото з фейсбук

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Лебеді, фото з фейсбук
Лебеді, фото з фейсбук

Нагадаємо, на Львівщині лисиця прийшла на залізничний вокзал, при цьому тварина зовсім не боялась зустріти перехожих. У Трускавці до залізничного вокзалу забрела руда красуня. Останнім часом лисиці у пошуках їжі все ближче приходять до людей. Містяни бачать лисицю серед міста не вперше. Раніше лисицю помітили у міському парку. Тварина у темний час доби прийшла до парку у пошуках поживи.

Раніше портал Знай.uа писав про те, що над Закарпаттям помітили живий ключ, птахи зворушливо попрощалися з людьми: "До весни" Перелітні птахи з наближенням холодів поспішають у вирій.

Також портал Знай.uа писав, що на Хелловін у Києві відкриють усі жахливі таємниці "Лебединого озера" Старовинна німецька легенда, культовий класичний балет Чайковського і знаменитий голлівудський трилер. Коли, як не на Хелловін, привідкрити всі містичні секрети «Лебединого озера».

Також портал Знай.uа писав, що життя львів'ян отруїли недоїдками для голубів: "Не викидайте, смердить!" У Львові містяни скаржаться на людей, які викидають недоїдки для птахів. За словами місцевих жителів через це на вулиці розвелася антисанітарія та сморід.