На Закарпатті випав перший сніг. Про це повідомляють місцеві мешканці у соціальних мережах.

Зокрема, першим сніжком припорошило вулиці Мукачево. Сніг не поспішає танути на подекуди ще зелених гілках дерев, створюючи незабутню атмосферу, повз яку не змогли пройти байдужими перехожі з камерами. Світлини засніжених вулиць наповнили місцеві пабліки та сторінки спільнот.

Раніше синоптики вже обіцяли закарпатцям, що перші морози прийдуть до регіону разом зі сніжком. На вихідних температура повітря знизилася до одного градусу нижче нуля вдень та до п’яти градусів морозу вночі.

Фото Першого кабельного
Фото Першого кабельного

Фото Першого кабельного
Фото Першого кабельного

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі
Показати ще

Фото Першого кабельного
Фото Першого кабельного

Фото Першого кабельного
Фото Першого кабельного

Водіям також нагадали про необхідність бути пильними - через погіршення погодних умов на дорогах утворилася ожеледиця.

Разом із тим, у Карпатах сніжить ще з 14 жовтня. Гірськолижні курорти вже готуються приймати гостей.

Нагадавши, Знай писав, що у вівторок, 17 листопада, по всій території України погода вразила різноманітністю. На заході країни буде ще тепло, стовпчики термометрів досягнуть аномальних +10 градусів. У той же час Північ, Схід і Центр України остудять перші морози. Заморозки обіцяють не тільки на грунті, але і в повітрі.

Також Знай повідомляв, що в п'ятницю, 13 листопада, по всій Україні була переважно суха і сонячна погода. Середня температура повітря склала близько + 6 + 8 градусів. На думку синоптиків на значній частині території України буде без опадів. На півдні та Закарпатті стовпчики термометрів показуватимуть до +10 градусів.

Нещодавно Знай передавав, що 3 листопада, на території України прогнозується місцями дощова, але все ж сонячна погода. В середньому температура повітря буде комфортною.