Щороку в Україні налічують близько тисячі онкохворих дітей. Для допомоги дітям організовують благодійні заходи, відкривають фонди для допомоги малюкам.

Як повідомляє на своїй сторінці в Facebook мама чотирирічного Андрійка Семилєта, він сам заробляє на своє лікування.

Малюк майстерно збирає сніговичків, яких можна купити, переславши гроші на картку мами.

Щоб снеговічков не було холодно, боляче Андрюша одягає на них різнокольорові шалики і шапочку. Хлопчик на фотографіях посміхається. Він продовжує робити сніговиків навіть під час хіміотерапії.

Зараз він проходить реабілітацію в Гомелі Белорусі. У нього діагностували рак крові. Для боротьби з гострим лімфобластним лейкозом маляті необхідно 35 тисяч доларів, 15 тисяч сім'я вже витратила.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

На сторінці мами написано, що вона працює в "Львівській майстерні шоколаду", яка користується популярністю серед українців.

У соціальних мережах запустили акцію "Нам терміново потрібен сніговичок". Громадяни багатьох країн просто перераховують гроші на картку мамі маленького Андрія. Один сніговик коштує 50 гривень.

Сім'я поживає в Черкасах.

Карта ПриватБанку:
5168 7555 1295 5713 Семілєт Алена Анатольевна
5168 7572 9172 9814 Семілєт Антон Анатолійович
Номер телефону: + 380-93-903-83-91 Антон (батько)

Читайте також: У 2020 році ракові клітини діагностуватимуть по краплі крові

Нагадаємо, що в Україні лікуванням онкохворих дітей займається "Охматдит", а й у них не завжди є можливості прооперувати або зробити реабілітацію.