Вчені медичного центру Амстердамського університету винайшли унікальний метод діагностики раку. Вони запевняють, що з 2020 року вже ніхто не буде робити біопсію чи сканування. Для діагностики цієї страшної хвороби достатньо лише краплини крові. Повідомляє Metro.

Медики побачили, що кров хворих на рак має особливе маркування. Дослідник Том Вурдінгер говорить, що за допомогою аналізу крові можна визначити не лише наявність ракових клітин, але який це вид раку та з якою швидкістю він розповсюджується по організму людини.

Точність методу визначення злоякісних пухлин складає 95%. Новітньою технологією можна буде скористатися лише через п'ять років. Учені працюють над її вдосконаленням.

Читайте також: Червона Книга поповнилася чотирма видами британських пташок

Нагадаємо, вчені США заявили, що рак можна лікувати модифікованим вірусом герпеса. Але такі ліки підійдуть лише для лікування раку шкіри. Препарат вводять в саму пухлину. Він дасть ефекту, якщо вже пішли метастази в інші внутрішні органи.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще