Мешканці Чернігова Ользі Одарченко поставили страшний діагноз - рак молочної залози.

Жінці зробили операцію, під час якої видалили частину грудей та 10 лімфовузлів. Пізніше з`ясували: онкології в жінки ніколи не було. Усе через лікарську помилку, каже жінка журналістам "Суспільного". Через два роки після операції в Ольга діагностували лімфодему: через оперативне втручання рука українки почала постійно набрякати.

Хірург-онколог Олександр Заїка, який прооперував жінку, стверджує, що все зробив по протоколу, для операції були всі показання, тому до нього претензій бути не може.

Тим часом юна українка змогла перемогти рак. Повідомляється, що юна українка Тоня вже вдруге перемогла онкологію. 60 днів тому дівчинка пережила операцію з трансплантації кісткового мозку і вже відзначає одужання. За традицією Тоня подзвонила в дзвіночок переможниці і задула свічку на святковому торті, що символізує її повернення до звичайного життя.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що маленькому янголятку потрібна термінова операція на мозку, батьки в розпачі

Як повідомляв портал "Знай.uа", у Львові двоє маленьких янголят залишилися сиротами, потрібна допомога

Також, "Знай.uа" писав, що життя 2-річного Богданчика опинилося на волосині, батьки ридають