У 2020 році мешканці Ужгорода поєднували себе вузами шлюбу значно рідше, аніж роком раніше.

Разом з тим кількість розлучень практично не змінилася, зазначають у міському відділі державної реєстрації актів цивільного стану.

За 11 місяців 2020 року в Ужгороді зареєстрували 752 шлюби. Це на 248 менше, ніж минулоріч. Працівники рацсу зазначають: на зменшення кількості весіль повпливало декілька факторів: це і високосний рік, і пандемія коронавірусу, і сама мода на цивільні шлюби.

Тим часом новорічний ярмарок запрацював в Ужгороді. На пішохідній частині площі Петефі з'явилися 12 дерев'яних будиночків. Новорічно-різдвяний ярмарок триватиме до 8 січня.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Тим часом у центрі Хмельницького запалили новорічну ялинку і відкрили Різдвяний ярмарок. Відвідати урочисте відкриття міг кожен бажаючий городянин, проте цього року міська влада була змушена відмовитися від бурхливих святкувань, концертів, парадів та іншого, в силу карантинних обмежень.

Нагадаємо, в Ужгороді на площі Театральній встановили новорічну ялинку. Пухнаста красуня росла біля приватного будинку на вулиці Іллі Бродлаковича. Господиня пані Марія подарувала її містянам, повідомили у пресслужбі Ужгородської міської ради.

Як повідомляв портал Знай.ua, у Харкові в парку імені Горького з'явився новий арт-об'єкт. Повідомляється, що нова інсталяція "Танці на льоду" розмістилася на озері в парку імені Горького. Сім танцюючих фігурок на ковзанах ввечері красиво запалюються вогнями. Синій відблиск від інсталяції відбивається в замерзлому озері, створюючи блакитні доріжки, які світяться у темряві.