Суднобудівний завод "Ленінська кузня", який належить президентові Петру Порошенку, змінює назву підприємства та форму власності.

Як повідомили на підприємстві, завод "Ленінська кузня" з публічного акціонерного товариства (ПАТ) перетвориться на приватне акціонерне товариство (ПРАТ), пише ZN.

Таке рішення збираються прийняти на зборах акціонерів 30 березня. Тоді ж планують затвердити річний звіт підприємства за 2016 рік, порядок розподілу прибутку за 2016 рік, прийняти рішення про обрання генерального директора, членів наглядової ради та ревізійної комісії.

Читайте також: Завод Порошенка хоче торгувати зброєю

Завод також змінить свою назву. Однак, наразі не повідомляють, яка буде нова назва президентського заводу.

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Як відомо, у травні 2015 року були прийняті закони про декомунізацію, метою яких є очищення публічного простору від тоталітарної символіки, відхід від радянського минулого і його переосмислення.

У зв'язку з цим багато юридичних осіб, друковані ЗМІ, торгові знаки та марки, в певні терміни повинні були змінити свою назву.

Як повідомляв сайт Знай.ua, "Завод "Ленінська кузня", головним акціонером якого є президент України Петро Порошенко, порушує закон про декомунізацію.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ КАНАЛ В ТЕЛЕГРАМ