Вовняні тонкі ковдри часів СРСР напевно пам'ятають практично всі. Але чи може такий незрозумілий за формою і змістом предмет перетворитися на щось модне? Виявляється, що може і це з успіхом доводить нова колекція Marit Ilison.

Естонському дизайнерові ці ковдри знайомі не з чуток, адже за часів СРСР такі ковдри продавалися практично скрізь, але побачити в них тканину для модного пальто може далеко не кожен, а адже такий матеріал відмінно дозволяє зробити з себе пальто тепле пальто без підкладки.

Читайте також: Жертви моди: черги, в яких стоять три доби (фото)

Саме це і було зроблено Marit Ilison, правда, як зізнався сам дизайнер, деякі зміни з ковдрою все-таки відбулися, зокрема, їх злегка декорували вишивкою з бісеру та стеклярусу.

Ці пальто - не тільки концептуальний проект, адже вони продаються, але за зовсім не "радянським" цінами - близько € 1,588.

Популярні новини зараз
Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще