Соціологія показує, що киян втомив "сильний мер" Віталій Кличко. Його рейтинг падає з кожним днем. Якщо згадати, з яким успіхом він переміг, то його нинішні 15,6% виглядають просто смішно.

"Це не дивно, бо видатний спортсмен виявився абсолютно бездарним політиком. Що Кличко зробив для киян, окрім підвищення тарифів? Нічого. Звідси і зниження електоральних результатів. Тепер же кияни хочуть бачити нових людей біля керма столиці, які здійснювали б реальні вчинки і конкретні дії для Києва і киян, а не розповідали про "двох заступниках, четверо з яких ще лежать в Кабміні", як Кличко".

Очікуванням нових осіб і реальних дій, зокрема, пояснюється успіх таких партій як, наприклад, "Рух за реформи", за яку вже зараз готові проголосувати понад 6% виборців, а її лідер, Сергій Думчев, вже сьогодні, за різними оцінками, займає 3 або 4 місце в рейтингу електоральної підтримки киян.

Читайте також: Кияни збунтувалися проти Кличка за "хімічний туман"

Варто відзначити і Олександра Омельченка, який зі своєю партією "Єдність" займає поки друге місце в електоральних опитуваннях підтримки на виборах мера столиці. Це пояснюється тим, що про нього багато киян пам'ятають, як про градоначальника, який за два терміни перебування на посту мєра встиг дещо зробити для Києва - наприклад, побудувати Майдан Незалежності та відбудувати Михайлівський собор.

Популярні новини зараз
"Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч
Показати ще

Словом, можу дати свій прогноз, що з урахуванням виборів у два тури комусь із кандидатів Кличко програє у другому турі, якщо взагалі вийде в нього.