Гурт BRUTTO, лідером якого є культовий білоруський співак Сергій Міхалок, привітав жителів Сєвєродонецька (Луганська обл.) з Днем Незалежності.

Артисти виконали найпопулярніший хіт часів Революції Гідності - "Воїни світла", який свого часу став одним із символів боротьби українців проти втікача з України екс-президента Віктора Януковича, а також опору російській агресії.
Користувачів соціальних мереж підкорив запис, на якому жителі міста підхопили пісню. Крім того, лідер колективу вигукував гасла "Слава Україні" та "Жыве Беларусь!".

Это, малята, Северодонецк. Город, который провел три месяца в российском плену. А представьте какая атмосфера будет на их концерте в освобожденном Луганске!

Posted by Константин Реуцкий on Wednesday, 24 August 2016

Читайте також: 25 років Незалежності: лише уповільнили падіння

Як повідомляв портал "Знай", раніше культовий український рок-гурт "Тартак" опублікував новий кліп на пісню "Голос крові", підготовлений спеціально до 25-ї річниці Незалежності.

Популярні новини зараз
Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч
Показати ще