Учені із Технологічного інституту Джорджії (США) вигадали метод, який дозволяє створювати електричні ланцюги. Вони розплавлятимуться через кілька годин роботи.

Про це пише Gizmodo.

"Автори використовували електронний мікроскоп, щоб розмістити на графеновою підкладці атоми вуглецю", - ідеться у повідомленні.

Читайте також: Facebook дозволив використовувати зациклене відео замість фото

Атоми утворюють електричний ланцюг, але через певний час поглинаються графеном. У результаті ланцюг може як повністю зникнути, так і просто змінити малюнок.

Популярні новини зараз
У ТЦК потрібно і жінкам: кому з українок загрожує мобілізація після 18 травня В Україні пенсіонери отримають "подвійні", та навіть "потрійні" пенсії: у ПФУ озвучили вимоги Будуть мобілізовані до ЗСУ: Рада прийняла важливе рішення Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників
Показати ще

Згідно інформації, все залежить від того, як саме розмістять атоми і чи будуть створюватися бар'єри, які запобігають їхньому руху.

Дослідники планують використовувати знайдений ними метод, щоб створити набір модульних пристроїв. Вони зможуть використовуватися разом і змінюватися з різною швидкістю.