У Черкаській області затримали директора дитячого будинку-ітернату за привласнення бюджетих коштів у особливо великих розмірах. Гроші були виділені на ремонт будівлі.

Про це повідомляє Прес Центр

Міліція затримала директора дитячого будинку, який уклав договір будівельного підряду на 950 тисяч гривень. За ці гроші будівельники мали реставрувати котельню будинку.

Читайте також: В Одеському порту розкрадали державні кошти - СБУ

По завершеню робіт та підписаня всіх відповідних документів гроші були перераховані фірмі-підряднику.

Популярні новини зараз
Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Українців попередили про "важкі" платіжки за світло Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись
Показати ще

Втім, під час перевірки правоохоронці виявили розбіжність між фактичним обсягом виконаних робіт та обсягом робіт, який був зазначений у документах. З'ясувалось, що таким чином директор привласнив собі 680 тисяч гривень.

Сьогодні директору оголошено про підозру у вчені злочину "Привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем". За такий злочин посадовцю "світить" від 7 до 12 років позбавлення волі.