Сьогодні Служба безпеки біля населеного пункту Малинівка на Донбасі затримала одного з інформаторів терористів "ДНР".

Як повідомляє прес-служба СБУ, сепаратист виявився братом близького радника ватажка донецьких бойовиків Олександра Захарченка, який є одним із засновників угрупування "Кальміус".

Він зізнався на камеру силовикам у всьому і розповів, чим допомагав терористам "ДНР".

"Зловмисник займався збором і передачею бойовикам інформації про чисельність українських військ, місцях дислокації, переміщення особового складу та військової техніки", - йдеться в повідомленні.

Він розкаявся в своїх злочинах і попросив вибачення у матерів України. Також терорист звернувся до брата і іншим терористам із закликом припинити злочинну діяльність, скласти зброю і повернутися до мирного життя.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Читайте також: Як зраджують Україну: історії "завербованих" військових

"Досить вже воювати. Давайте зробимо все мирн ", - говорить терорист.

Нагадаємо, що сьогодні СБУ затримала директора Одеської ТЕЦ прямо біля будівлі обласної адміністрації. Він незаконно привласнив 38 мільйонів гривень з державної скарбниці.