Співачку Ірину Білик можуть заарештувати в Україні. Причина - відвідування окупованого Криму.

Про це в Facebook повідомила юрист Анна Маляр.

У вівторок, 18 серпня, співачка пояснила причину своєї поїздки до Криму.

"Це було вінчання моєї подруги Анжеліки. У травні, кілька років тому, я передбачила їй зустріч з прекрасною людиною. Іноді мої подруги щось у мене запитують, бо воно дійсно збувається. Анжеліка українка, у неї рідні в Криму, і там є церква, в якій вона хотіла вінчатися. Багато хто говорить, виставте фото або відео. Я цього робити не буду, тому що це не моє було весілля. І взагалі-то, я нічого поганого не зробила. Ми просто ввечері поїхали в ресторан. Мені сказали, що Філіп (Кіркоров, - ред.) в Криму. Ми з ним списалися. Ми домовлялися зустрітися. Я заходжу в ресторан і бачу, що все журі "Нової хвилі" в ресторані, - заявила Білик у програмі "Сніданок з 1+1 ".

"Так, я летіла до Криму через Москву", - додала вона

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Юрист прокоментувала дане виправдання Білик.

"Це адміністративне правопорушення за ст. 204-2 КУпАП, за яке передбачено штраф або арешт", - зазначила Маляр.

Читайте також: Путіна в Криму почастували кондитерськими шедеврами (фото)

Згідно зі статтею 204-2 зазначеного кодексу, порушення порядку в'їзду на тимчасово окуповану територію України та виїзду з неї тягне за собою накладення штрафу від 100 до 300 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або адміністративний арешт на строк до 15 діб.

Нагадаємо, раніше в ЗМІ з'явилася інформація Ірина Білик відвідала півострів і взяла участь у конкурсі "Дитяча Нова Хвиля".