У суботу, 29 серпня, в Дніпропетровську просто неба у Кварталі мистецтв волонтери розгорнули "гаражний розпродаж" на підтримку бійців АТО. Акція Garage Sale для допомоги українській армії відбувається вже одинадцятий раз. Першу – волонтери організували більш ніж рік тому, повідомляє Радіо Свобода.

За словами організаторів, наразі вони провели 11 заходів і зібрали понад 100 тисяч гривень, допомогли не одному підрозділу української армії та десяткам людей, які постраждали від військових дій.

У доброчинній акції цього разу беруть участь понад 60 учасників. Майстри хенд-мейду, художники, дизайнери, кондитери продають свої роботи, небайдужі дніпропетровці – речі, що були у вжитку або просто залежались у шафах: книги, ретро-платівки, листівки, одяг, взуття. На розпродажі також чимало патріотичних сувенірів, петриківський розпис, старовинні вишиті сорочки тощо.

Читайте також: Аеророзвідка полку "Дніпро-1" взяла участь у форумі волонтерів (фото)

У програмі також – музичний open-air, виставка ретроавтомобілів, вуличний показ старого кіно, творчі майстер-класи для дітей, пікнік на траві біля Дніпра тощо.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Доведеться заплатити сотні тисяч: в Україні виставляють величезні штрафи за газ Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними
Показати ще

За словами організаторів, на зібрані цього разу кошти придбають спорядження для 20-го батальйону 93-ї бригади та полку "Дніпро-1". Окрім того, збирають гроші на допомогу пораненим бійцям АТО, які зараз перебувають в лікувальних закладах Дніпропетровська, зокрема, в опіковому центрі.

Акція "Garage Sale" ініційована громадською організацією "Культура медіальна" і проводиться зусиллями волонтерів Дніпропетровська.