Київський райсуд Одеси 23 жовтня заарештував судно "Іволга", яке затонуло у районі Затоки і було підняте на поверхню пізніше.

Про це повідомила прес-секретар суду Вероніка Черевата, передає УНІАН.

Вчора, 22 жовтня в ДержНС надійшов сигнал від міліції з проханням про допомогу в обстеженні катера, який був доставлений в Іллічівський морський порт.

Група рятувального загону за допомогою спецінструментів розблокувала двері каюти, а також рубки капітана. Звідти вилучили документацію на "Іволгу" і навігаційні прилади. Їх передали слідчому.

Нагадаємо, 17 жовтня в Затоці, що в Одеській області, затонув катер "Іволга".

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Врятувати вдалося 22 людини, 14 осіб знайдені загиблими. Після підняття судна на борту знайшли тіла ще 2 чоловік, а незабаром тіло ще одного пасажира викинуло на берег. Таким чином, загальне число загиблих досягло 17 осіб. П'ятеро пропали безвісти.

Читайте також: Тривають пошуки тіл пасажирів затонулого катера "Іволга"

Повідомляється, що за технікою безпеки такий катер міг перевозити не більше 15 осіб, разом з членами екіпажу.