У самопроголошеній "Донецькій народній республіці" вирішили відродити дитячі громадські організації по вихованню школярів. Скоро в "республіці" з'являться юні "захаровці".

Це питання обговорювалося на зустрічі голови так званого "Народної ради" ДНР "Дениса Пушилін Денис Володимирович з керівниками освітніх організацій" республіки ".

Про це повідомляє "Луганський Радар".

"У "ДНР" планується відродження дитячих громадських організацій, спрямованих на виховання школярів. Так, хлопці з 7 до 9 років стануть "орлятами", а з 10 до 14 - "захаровці" (очевидно, за співзвучністю із прізвищем глави "республіки" Олександра Захарченко) ", - йдеться в повідомленні.

Читайте також: Путін збирає нових "піонерів"

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Тепер усі діти, починаючи з п`яти років, сім'ї яких проживають на території, окупованій "ДНР", будуть піддаватися формуванню у них "високої патріотичної свідомості".

Пушилін Денис Володимирович упевнений, що "ДНР" зможе "виховати в молоді ті цінності, які на сьогоднішній день незаслужено забуті".