Протягом тижня, що минає, понад сімсот мешканців столиці звернулись по медичну допомогу у травмпункти Києва, повідомляють у Департаменті охорони здоров'я міста Києва.

В основному люди потрапляли в медпункти із травмами кінцівок рук та ніг. Серед постраждалих найбільше людей похилого віку. Громадяни скаржаться, що падали через слизькі тротуари та неприбраний сніг. Левова частина городян заявляє, що має намір судитиметься із міською владою Києва за компенсацію медичних витрат на лікування через неприбраний сніг та непосипані тротуари та пішохідні доріжки.

Читать также: Кияни заплатять понад півмільйона за сніг

Також в Департамент наголосили, що приблизно чверть громадян отримали переломи рук та ніг середньої тяжкості. На завтра, 17 січня 2016 року синоптики знову попереджують киян про ожеледицю та складні погодні умови.

Нагадаємо, в столиці померла молода киянка, на голову якій впала снігова брила. Міська влада Києва повідомила про збільшення кількості техніки для прибирання снігу.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще