Велогонщик команди Sky Кріс Фрум вдруге в кар'єрі переміг у генеральній класифікації на найпрестижнішій багатоденній гонці Тур де Франс. Раніше британець Фрум вигравав Тур де Франс в 2013 році.

Заключний 21-й етап велобагатоденки в Парижі на Єлисейських полях виграв німецький велогонщик Андре Грайпель.

У загальному заліку Фрум випередив головного конкурента колумбійця Найро Кінтану на одну хвилину 12 секунд. Легендарний Альберто Контадор фінішував в генеральній класифікації тільки п'ятим. Його відставання від Фрума - майже 10 хвилин.

Читайте також: У лідера Тур де Франс кинули склянку з сечею

Перемогу Фрума трохи затьмарили підозри окремих журналістів у тому, що британець вживав якийсь допінг нового покоління. Ці підозри спровокували під час гонки кілька інцидентів, коли вболівальники атакували Фрума. Однак, на думку більшості фахівців, Фрум переміг абсолютно чесно.

Популярні новини зараз
В Україні пенсіонери отримають "подвійні", та навіть "потрійні" пенсії: у ПФУ озвучили вимоги Тепер в ухилянтів заберуть останнє: змусять платити шалені гроші Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину
Показати ще