Інформація про те, що футбольний клуб "Металург" із Запоріжжя буде розпущений 25 вересня не підтвердилась. Вона з'явилася напередодні. Більш того, гравцям команди виплатили зарплату.

Про це повідомив прес-секретар "Металургу" Роман Акбаш, передає "УНІАН".

"Ну, все – "Металург" буде довго жити. Телеканал "Футбол" нас "поховав", а хлопців-футболістів не тільки не розпустили, але ще і зарплату сьогодні дали. Сподіваюся, колеги-журналісти напишуть про те, що "Металург" не розпустили сьогодні, так само активно, як вони проанонсували зворотне", - наголосив він.

Також Акбаш додав, що це ще не означає, що у клубу раптово розв'язались всі проблеми.

Читайте також: Запорізький "Металург" шукає нового власника та гроші на харчування

Популярні новини зараз
Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми
Показати ще

"Просто сьогодні, всупереч повідомленням ЗМІ, команду не розпустили. На жаль, поки мені додати нічого", - зазначив перс-секретар.

Нагадаємо, напередодні повинні були пройти збори команди і керівництва футбольного клубу "Металург". Під час неї присутнім повинні були оголосити про розпуск .

"Металург", попри обіцянку власника не припиняти фінансування клубу, шукає гроші на своє подальше існування.