Запорізький футбольний клуб "Металург", попри обіцянку власника не припиняти фінансування клубу, вже шукає гроші на своє подальше функціонування.

Про це повідомляє "Спорт-Эксперсс".

Клуб може залишитися без фінансування вже з початку жовтня. Проте "Металург" продовжують готуватися до матчів Чемпіонату України. Зокрема, й до наступної гри, яку клуб проведе проти харківського "Металіста".

"Металург" терміново шукає гроші на харчування дублерам у своїй же їдальні на заміській базі. Також клуб занепокоєний питанням про переселення учнів СДЮШОР, які приїхали до команди з інших міст. Зазначається, що власники орендованих квартир вже втомилися "грати в кредит".

Читайте також: Футболісти "Дніпра" не отримують зарплату

Популярні новини зараз
Дати виплати пенсій "перетасували": чи можна змінити день отримання виплат Українцям пообіцяли зробити життя трохи простішим: понад 10 тис грн на людину Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників
Показати ще

Ситуація настільки тривожна, що буквально в середу зібралися колишні і нинішні менеджери "Запоріжсталі". Також на зустрічі були присутні і ті, хто опікувався командою ще в Першій лізі радянського футболу.

Після завершення зборів учасники дійшли висновку, що без зміни власника клуб не вдасться врятувати.

Нагадаємо, президент Федерації футболу Андрій Павелко заявив, що ведуться дії з порятунку клубу.