Під час третього етапу веломарафону Тур де Франс сталося серйозне зіткнення. Інцидент відбувся після того, як учасники гонки вже здолали 65 кілометрів гірського маршруту в Бельгії. Два десятки гонщиків зіштовхнулися на швидкості 50 км/год.

Фабіан Канчеллара займав першу сходинку у загальному заліку, але через серйозну травму був вимушений знятися із дистанції. Швейцарському гонщику діагностували перелом хребта.

Також гонку не змогли закінчити інший лідер. Голландець Том Думоулін, який був одним із фаворитів марафону ще до його старту, теж не зможе прийняти участь у заїздах.

Після третього етапу лідером Тур де Франс став британець Кріс Фрум. Першим пересік фінішну стрічку іспанець Хоакім Родрігес.

.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня
Показати ще