Ця історія облетіла весь світ. Її скидають один одному в соціальних мережах, як зразок чогось милого. І в черговий раз підтверджується, що нам, людям, часом далеко до тварин.

У однієї жінки живе кішка на ім'я Пуша. Одного разу вона повернулася з весняного загула вже з кошенятами в своєму животі. Малюки народилися благополучно, мама їх плекала і бавила. І все б нічого, але господиня стала помічати, що кошенята днем часто залишаються одні. Нагодує Пуша своїх малят, так і втече кудись. І так тривало не один день.

Врешті-решт господиня Пуши вирішила простежити, куди з такою завидною постійністю ходить її улюблениця. І коли жінка розкрила таємницю Пуши, то просто обімліла. Виявилося, що кожен день, нагодувавши своїх діток, кішка тікала в ліс за житловим кварталом. Там були три новонароджених білченяти, яких кішка годувала молоком.

Що сталося з мамою більчат, і як Пуша їх знайшла, не відомо. Однак материнський інстинкт у неї спрацював відразу. Господиня кішки забрала білченят і поклала їх у коробку з кошенятами, щоб Пуша більше не розривалася між своїми і чужими дітьми. Білченята благополучно ростуть і міцніють разом з кошенятами з кожним днем. А ось і відео, що підтверджує цю неймовірну історію.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Як раніше повідомляв інформаційний портал "Знай.uа", мода робити селфі стала популярною навіть серед тварин. Власники пухнастиків викладають в мережі тони знімків, де тваринам вдавалося самим себе сфотографувати.

Також Знай.uа писав - Герої наших днів. Чоловік не дав собаці потонути в болоті.