В Якутії, Російська Федерація двоє чоловіків жорстоко вбили лисицю. Відео розправи над твариною потрапило в соціальні мережі і тепер зловмисників розшукують правоохоронці.

Про інцидент повідомляє якутське інформаційне агентство SakhaNews.

На записі можна побачити, що чоловік спускається з трактора і переслідує поранену тварину (її перед цим вони переїхали трактором). Лисиця відступає, і лише через деякий час починає спроби захистити себе своїми зубами. У відповідь на це чоловік завдає їй ударів ногою.

Наприкінці відеозапису чоловік душить лисицю в снігу.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Міністерство екології, природокористування та лісового господарства Республіки Саха (Якутія) вже заявило, що проводить перевірку за фактом поширення відео в соціальних мережах. В їх діях правоохоронці вбачають ознаки складу адміністративного правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 8.37 КоАП РФ, а також ознаки злочину, передбаченого статтею 245 (жорстоке поводження з твариною) Кримінального кодексу Російської Федерації.

Про перевірку заявили і у місцевій поліції — також там обіцяють взятися за розшук зловмисників-живодерів.

Нагадаємо, У місті під Києвом засікли нахабну руду бестію: почувається як вдома

Як повідомляв портал "Знай.uа", чотирилапі харків'яни зможуть знайомитися за допомогою програми

Також, "Знай.uа" писав, що криваві хижаки тероризують українців, Карпати стали небезпечними