У Москві біля квартири потенційних клієнтів сталася бійка представників державної та приватної ритуальних служб. Причиною конфлікту стало небажання втрачати клієнта.

Про це розповідає російське видання "Лайф".

Першим до родини покійного громадянина приїхав чоловік з приватної організації. Буквально через кілька хвилин туди ж під'їхав представник ГБУ "Ритуал" — але двері йому відкрив вже конкурент.

Міжритуальниками сталася словесна перепалка, яка переросла у штовханину елементами боротьби. Приватник щосили намагався випровадити конкурента на сходовий майданчик, аоднак супотивник намагався потрапити до помешкання. Чоловік з держустанови навіть свтить своїм посвідченням і закликає хазяйку не довіряти шахраям замість держави. Але родичка покійного, яка попросила співробітника держустанови почекати зовні.

За неперевіреною інформацією, жінка все ж вибрала приватну "контору".

За даними ЗМІ, нерідко робота російських ритуальних агентств вибудувана так, щоб усіма можливими способами відбити клієнта у конкурентів. Агенти починають обривати телефони родичів, щоб до них не додзвонилися представники інших служб. А особливо нахабні навіть виривають з розетки телефонний шнур, "обробляючи" тим часом розбитих горем клієнтів.

Нагадаємо, Ритуальні послуги стають "золотими": за оренду катафалку – десятки тисяч.

Як повідомляв "Знай.ua", Українські бізнесмени розкрили свої "господарства" для Кабміну: "Залишили нас без штанів"

Знай.ua писав, У Франківську ритуальне бюро покарали за роботу у вихідний - "Не вмирайте, дочекайтеся понеділка".