Українські військові продовжують захищати свою землю від агресії путінських терористів. Йде вже 7 рік війни на Донбасі, за ці довгі роки з'явилося безліч історій, які пов'язані з болем, зрадою і втратами.

Однак є і майже легендарні моменти. Міцні українські бійці, такі як молодший сержант Володимир, продовжують нести свою службу з гордістю і проявляти доблесть незважаючи ні на що.

Про це стало відомо завдяки публікації прес-служби ООС в мережі Facebook.

Володимир - молодший сержант, командир відділення в одній з механізованих бригад, які зараз виконують бойові завдання у складі операції Об'єднаних сил. Йому-27. Родом з Луганщини, але ще на початку 2000-х він разом з батьками переїхав до міста Ізюм, Харківської області.

Історія Володимира, скріншот: Facebook
Історія Володимира, скріншот: Facebook

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

У 2013 році, будучи ще юнаком, Володимир без вагань пішов до армії на строкову службу. Через російську агресію хлопцеві довелося відслужити 2 роки строкової служби. Навесні 2015 року звільнився в запас. Втім, вже через кілька тижнів, за мобілізацією, знову одягнув форму і взяв до рук зброю.

Влітку 2015-го боєць воював під Авдіївкою, пізніше на Світлодарці, і знову в Авдіївці... Зараз у нього вже шоста ротація до району бойових дій. Каже, після попередніх, дуже незвичайною є тиша, що панує зараз на передовій.

"Якщо бути відвертим, нинішня "тиша" навіть дещо збиває з пантелику. Якось занадто тихо, проте це далеко не перше перемир'я на моїй пам'яті, і досвід підказує, що в будь-яку хвилину потрібно бути готовим до нових ворожих провокацій. Поки ж залишається тільки одне, тримати голову холодною, а порох сухим", - поділився боєць.

Раніше повідомляли, молитва на захист воїнів ЗСУ: після цих слів наших хлопців обходитимуть кулі та негаразди.

Як повідомляв Знай.uа, франківчани вирушили на Донбас перед Новим роком, захисники чекають.

Знай.uа писав, донецькі терористи завели путінську армію на територію України, розвідка повідомляє про снайперів і дронів.