Відома українська телеведуча і співачка Регіна Тодоренко часто привертає увагу фанатів незвичайними постами в Instagram.

Нещодавно знаменитість вирушила перед новорічними святами на райський острів Балі разом з Владом Топаловим і їх сином Майклом, де вони вдосталь насолоджуються спекотним сонечком, апетитними фруктами, пальмами і блакитною водою.

Так, артистка вирішила не забувати і про давню пристрасть - серфінг, яким почала активно займатися ще до народження сина, але в період вагітності і пологів закинула екстремальне хобі. Зірка показала кадри, на яких підкорює високі хвилі, зізнавшись, що ледь не потонула, потрапивши в "моторошне месево з неприборканих хвиль", проте в якийсь момент повернулася в безпечний простір океану.

"Вчора я трохи тонула 😬.

Популярні новини зараз
Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..." ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити
Показати ще

Я - вічний серф-учень, ТК займаюся всього раз на рік по 3 тижні.

У період вагітності 🤰 і пологів зовсім упустила шанс покататися, тому, найчастіше, я не справляюся з деякими хвилями (1,5 м і вище). І навіть починаю панікувати, якщо на мене обрушується стінообразна тонна води.

Так і вчора було! Я в черговий раз потрапила в моторошне месево🙈 😆, коли прийшов Сет незнайомих мені і неприборканих хвиль. А з моєю дошкою складно проходити такі занурвання. Слава Богу, в якийсь момент вистачило мізків повернутися в безпечний простір океану.

Рік тому я б залишилася там помирати.

Але зате в новому році я дозволила приділити час самій собі, ефективно позайматися і застосувати все, чого мене вчив і досі вчить крутий серфер ☺ ️- бігвейвер.

Чи перестала я боятися після цього випадку води?
- Ні!
- Чи піду я знову долати свій страх?
- ТОЧНО ТАК!

Думаю, у мене безліч безстрашних підписниць(моя бабуся сказала б "безвідповідальних"😁), які йдуть на зустріч зі своїм страхом, чи не так?"

Раніше "Знай.ua" розповідав про те, що Регіна Тодоренко звузила очі за допомогою пальців і ледь не оскандалилася