Діти співачок ONUKA і Джамали вийшли на онлайн-протест на захист тварин.

Детальніше про це пише UAnimals в Facebook.

Нещодавно Верховна Рада відправила на розгляд законопроект №2351, який передбачає посилення відповідальності за жорстке поводження з тваринами, а також забороняє надавати Фотопослуги і жебракувати з тваринами.

[quote author=""]"Прямо сьогодні Верховна Рада розглядатиме важливий зоозахисний законопроєкт 2351" - каже засновник UAnimals Олександр Тодорчук - "І це стане важливою перевіркою для депутатів. Чи на часі для них гуманність, життя тварин і майбутнє наших дітей? ".[/quote]

Емір-Рахман / фото: Анна Гольцберг
Емір-Рахман / фото: Анна Гольцберг

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Відомі українські співачки вирішили підтримати цей важливий законопроект, взявши участь у фотопроекті " гуманність - це майбутнє!", який у фейстайм-форматі зняла фотограф Анна Гольцберг. Головними героями зйомки стали сини нати Філатової (ONUKA) і Джамали – Олександр і Емір-Рахман.

"Я переконана, що порятунок планети – в руках наших дітей. Захищати, оберігати – ці стрижні мають проростати з самого дитинства. Вірю, що це спрацює", - каже солістка проекту ONUKA Ната Філатова.

Олександр / фото: Анна Гольцберг
Олександр / фото: Анна Гольцберг

Користувачі Мережі були в захваті від вчинку зірок, про що написали в коментарях:

Нагадаємо, що зоозахисники нагадали українцям про долю тварин у клітках: "втомилися від карантину? Тримавши".

Як повідомляв портал Знай.иа, солдат і собака стали ідеальною парою, тепер не сховається ніхто.

Також Знай.иа писав, що в Дніпрі волонтери врятували понад 70 цуценят від морозів.