Лікарі повідомили свою версію події і повідомили, що опік міг з'явитися у хлопчика не від уколу, а через недбалі дії його матері.

Про це повідомив голова Всеукраїнського союзу парамедиків Ярослав Вус на своїй сторінці в Facebook.

Вус написав, що мати дитини не прибрала вату зі спиртом після того, як її синові зробили укол. Саме з цієї причини в результаті у нього за ніч утворився опік.

Медик уточнив, що здійснював спроби пояснити це в коментарях під гнівною публікацією жінки в Facebook, проте його голос губився в лютих звинуваченнях.

Популярні новини зараз
Карткою – 10 грн, готівкою – 15: в Україні знову підвищують ціни на проїзд В Україні пенсіонери отримають "подвійні", та навіть "потрійні" пенсії: у ПФУ озвучили вимоги 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення
Показати ще

"Прояснив їм механізм опіку, мене ніхто не слухав і знову назвали вбивцею в халаті", - зазначає він.

Ярослав Вус пояснює, що зона уколу і місце опіку у дитини – це дві різні області і змочена спиртом вата змістилася, поки той спав.
Мама постраждалого хлопчика повністю спростовує цю версію.

Жінка в різкій формі в коментарях почала не тільки доводити свою правоту, але і звинувачувати лікаря в обмані.

Раніше повідомлялося, що київ потряс медичний скандал після того, як столичні медики вкололи маленькому хлопчикові невідому речовину.

Цю інформацію повідомила мати постраждалої дитини Лілія Шоботенко на своїй сторінці в соцмережі, передає "Политека".

Жінка розповіла, як всю ніч намагалася збити температуру синові, а після невдалих спроб, викликала швидку.

"Приїхала бригада у складі трьох чоловік: лікар і дві медсестри. Лікар оглянула дитину, поставила діагноз «ангіна», призначила лікування і попросила медсестричку зробити укол анальгіну з димедролом і дротоверина"

Нагадаємо, у Чернівцях копи знесли пішохода і зникли.

Як повідомляв "Знай. ua", неуки-лікарі вкололи дитини невідомою речовиною. У Києві спалахнув медичний скандал, жертвою став дитина.

"Знай. ua" писав, що дике ДТП забрала життя ще двох українців, фото не для людей зі слабкими нервами.