Пригода сталася в понеділок, 17 вересня.


Відповідні фото були опубліковані в соцмережах.


Біля перехрестя на площі приблизно 2х2 метра просів асфальт, внаслідок чого рух автотранспорту на даній ділянці припинено. Працівники комунальних служб поставили огорожу навколо ями.

Популярні новини зараз
Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..." Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще


В “Київводоканал” розповіли, що глибина ями – чотири метри, і вона утворилася із-за пошкодження залізобетонного колектора Д-500, що сталося внаслідок газової корозії. Співробітники комунальної служби переконливо просять водіїв звернути увагу на аварійну ситуацію при складанні маршруту.


Раніше стало відомо, що учасник української музичної групи ТНМК Едуард Приступа потрапив у серйозне ДТП під Києвом у Бучі, 13 вересня. Як повідомив музикант, в його автомобіль в'їхала вантажівка, чому чоловіка кинуло на кермо, він втратив свідомість. Також Едуард (відомий під псевдонімом "Діля") просить допомоги у тих, хто знає, що необхідно робити постраждалій стороні, і розповідає на своїй сторінці у Фейсбуці про те, як недбало ставилися до нього медики швидкої допомоги і правоохоронці.


Також Знай.uа повідомляв про обвал мосту в Італії. Як стало відомо, в аварію потрапила і українська пара, яка відправлялася на відпочинок до Ніцци. Жертвами стала сім'я з 9-річною дочкою. Тіла діставали з-під бетонних плит мосту, які розчавили автомобілі, і людей у них. Після закінчення пошуку людей під завалами, було знайдено 43 загиблих. На даний момент проводяться роботи по забезпеченню розслідування катастрофи.


Раніше Знай.uа писав про те, що в Києві був затриманий детектив НАБУ після куріння марихуани. Як зазначається, у чоловіка з собою було ще 5 грамів. Заарештували детектива безпосередньо в момент куріння у власному автомобілі. При собі у чоловіка було посвідчення антикорупційного відомства.